Zakelijk | Bit en Byte

Zakelijk

Zakelijke klanten

BitenByte staat niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke klant kaar. Wij helpen je op locatie of op een afstand. Onze professionele en klantgerichte service staan 24/7 voor u en uw bedrijf klaar. Het maakt niet uit welk probleem of welke wensen je hebt, wij zijn jouw IT-specialist.

Midden- en klein bedrijf (MKB)

Specifieke doelen en wensen

Voor elk midden- en klein bedrijf staat Bitenbyte met een vakkundig team klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de MKB, voor bijvoorbeeld het inrichten en onderhouden van IT-systemen en andere onlineoplossingen zoals de Cloud.

Wij begrijpen dat elk bedrijf specifieke doelen en wensen heeft. Niet alleen door onze kennis en ervaring, maar ook door onze persoonlijke aanpak, kunnen wij u helpen dezen doelen te behalen en wensen te behalen. Wij staan 24/7 tot uw beschikking en denken vanuit jouw en je zaak.

In hoge nood? Wij zijn er zo!

In tegenstelling tot onze andere IT-service bedrijven, staan wij op locatie, binnen 4 uur, voor je op de stoep wanneer de prioriteit hoog is. Omdat wij weten dat een goedlopend IT-netwerk een goedlopend bedrijf betekent, denken wij met je mee en leveren wij de beste service dankzij onze uiterst deskundige en ervaren IT-specialisten.

Menu