Systeembeheer & Werkplekbeheer

Systeembeheer & Werkplekbeheer

Systeembeheer & werkplekbeheer zijn de hoofdactiviteiten van onze onderneming. Mede daardoor is Bit en Byte een specialist in het inrichten van verschillende werkplekken. Van Cloud werkplekken tot fysieke werkplekken die wij op afstand kunnen beheren, monitoren en waar nodig ondersteuning kunnen bieden tegen een vast bedrag per maand.

Systeembeheer | Werkplekbeheer | Cloud diensten

Wat is het belang van proactief ICT beheer?

Een organisatie zonder een goede IT infrastructuur is zoals het bouwen van een huis zonder fundament. Het is in deze tijd voor ondernemers en werknemers tevens een uitdaging om zelf alle applicaties zoals email, opslag en filesharing te beheren en up to date te houden. Met onze cloud diensten creëren we een veilige omgeving die overal en ten alle tijden bereikbaar is.

Wat doet een systeembeheerder?

De ICT-omgeving is voor veel ondernemers de basis van hun bedrijf. Mede hierdoor is de systeembeheerder ( ICT Beheerder) een van de belangrijkste krachten binnen de organisatie. In de breedste zin van het woord betekent systeembeheer het opzetten, configureren en onderhouden van alle computer, netwerk en gerelateerde systemen binnen een bedrijf met inbegrip van de “Cloud”. Dit geheel wordt ook wel “ICT beheer” genoemd.

In deze vakgebieden vinden vervolgens specialisaties plaats zoals we dat ook zien in de geneeskunde. Je hebt de huisarts (met algemene kennis) en de specialist die zich concentreert op zijn of haar vakgebied. Bij BitenByte hebben we voor ieder vakgebied specialisten in dienst.

Wat zijn de voordelen van Cloud diensten & Oplossingen?

  • Altijd en overal werken in de cloud. Het maakt niet uit waar uw medewerkers zijn
  • Iedereen kan via een internetverbinding altijd en overal online werken.
  • Makkelijk opschalen
  • Weinig tot geen onderhoudskosten & altijd support
  • Veilig én toegankelijk
  • Hogere tevredenheid en productiviteit
Cloud Storage

Kan gevoelige bedrijfsinformatie veilig opgeslagen worden in de Cloud?

Data kan gevoelige informatie bevatten hetzij klant gegevens of data die niet bij de concurrenten in handen mag komen. Vanuit onze expertise weten wij hoe we een veilige “Cloud” kunnen opzetten en beheren.

We zijn gespecialiseerd in het opzetten van een veilige omgeving waarin jij bepaald wie je wel en geen toegang wilt verschaffen tot bedrijfsgevoelige documenten.

Met bedrijven die extreem gevoelige informatie willen opslaan in de cloud, komen we een geheimhoudingsverklaring overeen voordat we de samenwerking beginnen.

Online opslag als de fundering voor groei

Bedrijven hebben steeds meer documenten en de vraag om meer opslag groeit iedere dag. Online opslag geeft uw bedrijf de ruimte om te groeien. Online opslag – ook wel cloud storage of Storage as a Service (STaaS) genoemd – is een beveiligd stukje internet en eenvoudig op te schalen bij de groei van je bedrijf.

Met online opslag in de cloud bespaart u op de kosten van een eigen IT afdeling, terwijl u profiteert van de kennis en kunde van een specialist. U krijgt het beste van IT zonder daar een moment naar om te kijken.

De voordelen van online opslag en backup in de cloud

  • Veilig
  • Schaalbaar
  • Voordelig
  • Efficiënt

Meer weten over onze Cloud diensten & Oplossingen?

Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.

Wat verstaan we onder werkplekbeheer?

Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand beheren en monitoren van werkplekken​ en waar nodig ondersteuning op locatie. Werkplekproblemen dienen snel en adequaat opgelost te worden, hiervoor is​ een toegewijde beheerorganisatie nodig. Veel organisaties hebben hiervoor niet de benodigde capaciteit echter bieden wij daar uitkomst in.​

Wat is het doel van werkplekbeheer?

Het doel van systeem en werkplekbeheer is een altijd werkende computer. Op het moment dat alle systemen soepel draaien, doet het bedrijf dat ook. Daarom is het belangrijk om de juiste IT werplekbeheerder te vinden die zorgt dat jouw bedrijf werkt. Bit en Byte is de specialist die weet wat er speelt in de markt en zorgt dat deze kennis onderdeel wordt van jouw werkplek.

Wij hebben een proactieve houding en denken met jou mee. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We bieden gebruiksgemak door uw medewerkers kennis te laten maken met de laatste IT ontwikkelingen. Altijd in het tempo van de gebruiker, zodat iedere medewerker krijgt wat hij of zij nodig heeft.

IT afgestemd op jouw doestellingen

Of u nu een startende ondernemer bent of leiding hebt over een grote internationale organisatie, wij creëren de IT omgeving die bij uw behoefte past. Omdat uw bedrijf nooit stilstaat, bewegen wij met u mee. Dit doen we zowel op praktisch als op strategisch gebied om onderdeel te worden van uw IT behoefte.

Meer weten over werkplekbeheer?

Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.

Menu
× Start nu met chatten!