Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Netwerken en infrastructuren zijn onze specialiteit. Zijn er defecten of storingen in het netwerk, dan hindert dat de continuïteit van uw organisatie. Met als gevolg dat dit uw bedrijf kapitaal zal gaan kosten. Met effectieve netwerkbeheer voorkomt u defecten en worden storingen in uw netwerk snel en adequaat opgelost.

Voor wie is netwerkbeheer interessant?

Verscheidene organisaties contacteren ons met de vraag of wij hun netwerk kunnen beheren of deze met een kritisch oog kunnen bekijken om te zien op welke gebieden optimalisaties behaald kunnen worden.

Het uitbesteden van Netwerkbeheer eventueel in combinatie met systeembeheer of support is interessant voor bedrijven met en zonder een eigen ICT afdeling. Ook voor bedrijven die tijdelijk opzoek zijn naar meer capaciteit bieden wij uitkomst. Wij leveren maatwerk en kwaliteit. Onze netwerk engineers zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring in het werkveld.

Kwalificaties en ervaring

Onze specialisten beschikken niet alleen over de hoogst mogelijke kwalificaties maar nog belangrijker is de ongekende ervaring op dit gebied. Net als voor onze andere ICT-activiteiten hanteren wij voor netwerkbeheer en optimalisatie onze slogan: “Keep in touch with the Bits and the Bytes”.

Wat verstaan we onder een netwerk?

Onder een netwerk verstaan we de infrastructuur van servers, werkstations, netwerk apparatuur en bekabeling. Onder netwerk apparatuur vallen onder andere firewalls, routers, switches en acces points. Oftewel  het zenuw stelstel van een goedlopend bedrijf en dus onmisbaar voor goedlopende bedrijven.

Waar zorgt het netwerk voor?

Het netwerk zorgt ervoor dat u via een beveiligde (indien correct geconfigureerd) internetverbinding (kabel of Wifi) snel en overal toegang hebt tot uw ‘eigen werk’; e-mail, agenda, bestanden en softwareapplicaties: Het zenuwstelsel van jouw bedrijf. Een bedrijfsnetwerk met tekortkomingen veroorzaakt dan ook vele andere zwakheden in het zenuwstelsel met alle gevolgen van dien. Voorkomen is dan ook beter dan genezen.

Valt WIFI ook onder netwerk?

Ook het draadloze netwerk is onderdeel van de netwerk infrastructuur. Waar we ook komen, we verwachten op het wifi-netwerk te kunnen. Als bedrijf, vereniging of instelling wilt u uw  medewerkers, klanten of bezoekers vast ook wifi aanbieden, maar dat moet natuurlijk wel veilig en zonder veel gedoe. Bij BitenByte bent u dan ook op het goede adres.

Wat is ons doel?

Ons doel is om u tegen een realistische prijs de dienst “Netwerkbeheer” aan te bieden waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness terwijl wij het zenuwstelsel van uw organisatie draaiende weten te houden, of uw IT afdeling weten te ontlasten en te steunen waar nodig wordt geacht. Security speelt hierbij een belangrijke factor.

  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Gecertificeerde IT specialisten
  • Scherpe prijzen en de beste kwaliteit

Meer weten over netwerkbeheer of serverbeheer?

Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.

Enkele voorbeelden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:
  • Connectie naar het internet.
  • Beveiligde VPN verbindingen met de hoogste beschikbaarheid naar al uw externe locaties.
  • Optimale verbinding naar jouw Cloud diensten.
  • Beveiliging van het internetverkeer met Firewalls, URL filtering, Malware protection en Intrusion prevention.
  • Monitoring, geeft inzicht in al het verkeer wat uw organisatie in- en uitgaat.
  • Via Managed Services nemen wij de benodigde processen over en beheren deze.
  • voortdurend monitoren en updaten van de nieuwste software, hopen wij down-time van uw netwerk te voorkomen. En mocht het toch gebeuren, dan staan wij snel voor u klaar om uw probleem op te lossen. Zelfs in de avonduren zijn wij beschikbaar om uw ICT-systemen weer naar behoren te laten werken.
Network
Menu
× Start nu met chatten!