Cybersecurity

Cybersecurity

De toenemende afhankelijkheid van ICT heeft een keerzijde. Het maakt ons kwetsbaar voor uitval en misbruik. Digitale veiligheid ook wel cybersecurity genoemd is van essentieel belang zowel voor de samenleving als voor jouw als ondernemer. Wij bieden voor iedere type organisatie passende oplossingen op het gebied van cybersecurity.

Beveiliging

Wat betekend cybersecurity?

Cybersecurity betekent het voorkómen van schade door verstoring, uitval of misbruik van ICT en, indien er toch schade is ontstaan, het herstellen hiervan. De schade aan ICT kan bestaan uit aantasting van de betrouwbaarheid van ICT, beperking van de beschikbaarheid en schending van de vertrouwelijkheid en/of de integriteit van in ICT-systemen opgeslagen informatie.

Cybersecurity is een gezamenlijke verantwoordelijkheid

Uitval van cruciale systemen, applicaties of communicatielijnen hebben grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering en het imago van uw organisatie. Een optimale bescherming van het netwerk is van groot belang om de risico’s zoveel mogelijk te beperken maar wat zijn de beste oplossingen?

Wat bieden wij aan?

Enkele voorbeelden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Connectie naar het internet.
  • Beveiligde VPN verbindingen met de hoogste beschikbaarheid naar al uw externe locaties.
  • Optimale verbinding naar uw cloud diensten.
  • Beveiliging van het internetverkeer met Firewalls, URL filtering, Malware protection en Intrusion prevention.
  • Monitoring, welke u inzicht geeft in al het verkeer wat uw organisatie in- en uitgaat.
  • Endpoint Security
  • Network Protection

Meer weten over onze cybersecurity diensten?

Stuur ons een bericht en wij nemen spoedig contact met u op.

IT afgestemd op jouw doestellingen

Of je nu een startende ondernemer bent of leiding hebt over een grote internationale organisatie, wij creëren de IT omgeving die bij jouw behoefte past. Omdat je bedrijf nooit stilstaat, bewegen wij met jou mee. Dit doen we zowel op praktisch als op strategisch gebied om onderdeel te worden van jouw IT behoefte.

Beveiligingsslot
Menu
× Start nu met chatten!