Kernwaarden | Bit en Byte

Kernwaarden

Wij denken met je mee

Anders dan bij onze concurrenten, zijn al onze IT-specialisten gediplomeerd en gecertificeerd met jarenlange ervaring. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen op het gebied van innovatie en security.

Deze kennis en ervaring biedt ons de mogelijkheid om met jou mee te denken en jou te voorzien in de beste oplossingen, maar ook in technieken en bescherming tegen virussen, kwaadwillende hackers en zwaktes in het netwerk. Wij denken dus met je mee om zo tot de beste en meest duurzame oplossing te komen.

Onze kernwaarden

Advies op maat voor de korte en lange termijn

Het maakt niet uit welke wensen jij hebt, of het nou een snelle reparatie is of een lange termijn oplossing, BitenByte helpt jou uit de brand. Wij kijken zorgvuldig en deskundig naar het probleem en bieden een oplossing afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen.

24/7 bereikbare servicedesk

Onze professionele IT-specialisten staan dag en nacht voor jou klaar voor welk probleem dan ook. Met onze remote support service helpen wij klanten thuis en kleine ondernemers met verschillende soorten oplossingen zonder dat een deskundige aanwezig hoeft te zijn. In de meeste gevallen kunnen wij jou telefonisch met een remote sessie verder helpen. Terwijl jij thuis of op de zaak aanwezig bent kunnen wij van een afstand jouw IT-probleem verhelpen. Dit houdt in dat wij van een afstand jouw laptop of computer overnemen en zo kunnen kijken wat het probleem is om het vervolgens voor je op te lossen. Je hoeft dus geen voorrijkosten te betalen. Je kan ons dus 24/7 bereiken voor een snelle èn goedkopere oplossing.

Alleen maar gekwalificeerde werknemers

Zoals al eerder is uitgelicht, werken wij uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde IT-specialisten. Onze deskundigen kunnen jou met elk probleem helpen door hun uitgebreide kennis, vaardigheden en ervaring. Ze zijn getrainde professionals die op persoonlijke en effectieve wijze jou verder kunnen helpen.

Diensten

Of je nou een zakelijke of particuliere klant bent, wij bij BitenByte bieden ICT-oplossingen, maar ook reparatieservices en deskundig advies voor zakelijk en particulier. Deze diensten bieden wij altijd op maat aan en denken met u mee.

Daarnaast repareren wij je systeem bij je thuis of op kantoor voor de laagste prijs. Ons team staat altijd voor je klaar.

Menu