Hulp op afstand | Bit en Byte

Hulp op afstand

Remote Support

Met onze Remote support services helpen wij thuis gebruikers en ondernemingen met het oplossen van verscheidene issues zonder op locatie aanwezig te hoeven zijn. In veel gevallen kunnen wij jou telefonisch of met een Remote sessie verder helpen.

Dit houd in dat wij vanaf een afstandje jou computer/laptop overnemen om zodoende de juiste oplossingen te bieden.

Hulp op afstand met TeamViewer

Remote support bij Bit en Byte levert jou o.a. de volgende voordelen op

 • Geen voorrijkosten
 • Snelle oplossingen
 • Lagere budget kosten
 • Snelle reactie tijd
 • 24/7 bereikbaar
Uw computer problemen snel, efficiënt en vakkundig opgelost

In de meeste gevallen lossen wij problemen al binnen 30 minuten op. Veel voorkomende problemen die op afstand opgelost kunnen worden zijn:

 • Niet werkende printer(s),
 • programma’s die vastlopen,
 • problemen met e-mail,
 • verwijderen van virussen
 • Traag Internet
 • Ontbrekende stuurprogramma’s

Indien wij het probleem niet op afstand kunnen oplossen dan zorgen wij dat er binnen 24 uur een IT specialist op locatie langs komt.

Netwerkoplossingen

Netwerkproblemen zijn erg vervelend en de oorzaak hiervan is vaak lastig te achterhalen. Of het nou een bekabeld of draadloos internet is, wij zorgen ervoor dat jouw netwerkprobleem wordt opgelost. Wij bieden jou de beste oplossing zodat je weer veilig en snel kan internetten. Maar ook voor de langere termijn kunnen wij je netwerk inrichten en onderhouden.

Security

In onze digitale wereld met digitale netwerken, speelt security een essentiële rol. Vaak wordt de veiligheid van een netwerk onderschat. Maar met nieuwe bedreigingen uit verschillende hoeken is het van groot belang om de veiligheid van je netwerk goed in orde te hebben. Wij helpen jou graag verder met het beveiligen en onderhouden van jouw systeem. Onze experts weten alle ins en outs van de cyber security en geven jou advies op maat. Tevens bieden wij ook uitkomsten tegen geïnfecteerde systemen.

Hoe werkt hulp op afstand?

Hulp op afstand is heel simpel. Het enige wat nodig is, is de installatie van ons Remote Support programma. Dit programma zorgt voor een verbinding tussen jou device en de computer van onze IT engineer. Het installatieproces duurt nog geen 5 minuten! Het werkt als volgt:

 1. Bel ons op: 06 40 38 33 03
 2. U legt het probleem in het kort uit. Op basis van deze informatie kunnen wij beslissen of het mogelijk is om het probleem op afstand op te lossen
 3. Wij maken u wegwijs bij de installatie van de Remote Support software
 4. Wanneer de installatie is voltooid, maken wij verbinding met je computer/laptop en zullen wij het probleem oplossen. Het opzetten van deze sessie is tijdelijk en gebeurd uitsluitend met jou toestemming.

Remote support programma

Dit programma zorgt voor een verbinding tussen jou device en de computer van onze IT engineer. Na installatie hebben we niet direct toegang tot uw computer, dit kan enkel met uw toestemming.

Tarieven
Onderdeel Opmerking Kosten
Remote Support €12,50 per 15 min
Monteur op locatie Vaak nog mogelijk op dezelfde dag €50,00 p.u.
Reiskosten: Reistijd 50% van uurtarief €25,00 p.u.

Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Betaling

Na een remote support sessie ontvangt u van ons een factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden. Werkzaamheden worden per 15 minuten gefactureerd. Wij hanteren een betaaltermijn van 31 dagen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via dit nummer: 06 – 40 38 33 03

Menu